12
C&A

Zo ziet de eerste betaalbare trouwcollectie van C&A eruit

Dat betaalbare bruidsmode in de lift zit, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Eerder pakten merken als & Other Stories, Esprit, H&M en zelfs Zeeman al uit met een collectie en nu volgt ook de van oorsprong Nederlandse modeketen C&A met een eigen bruidslijn.

Vorige week stelde C&A zijn nieuwste collectie voor aan een select groepje pers in Lissabon. Ook wij waren van de partij en mochten vanop de eerste (of eigenlijk tweede) rij toekijken naar de presentatie van wat de keten voor ons in petto heeft voor het komende seizoen. Grote nieuwigheid daarbij was de eerste collectie trouwjurken.

Die bestaat voorlopig uit 4 verschillende modellen, allemaal in het wit en afgewerkt met kant, tule en borduursels. Twee daarvan zijn eerder klassiek en komen tot aan de grond, verder zit er ook nog een kokermodel in de collectie dat tot net onder de knieën valt en een exemplaar met een a-lijnrok. De prijsrange loopt tot € 179,90. Begin april zijn de jurken te koop in alle winkels van C&A.

12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A
12
C&A

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jozef Van Schuerbeeck

    Dat allemaal die voor velen achteraf een rampzalige dag blijkt te zijn.

  • Anna Pauels

    Knappe collectie en betaalbaar voor de gewone mens, tegen normale prijzen

Lees meer