9 Sepideh keurt 25 roséwijnen.
Steven Richardson Sepideh keurt 25 roséwijnen.

Exclusief voor abonnees

25 roséwijnen getest, met verrassende uitkomst: “De goedkoopste is de beste”

Ook onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia wordt nog wel eens aangenaam verrast. Tijdens het keuren van deze flessen rosé uit speciaalzaak en supermarkt bleek de goedkoopste fles een ware ontdekking te zijn. Andere wijnen stelden dan weer teleur. Welke flessen hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding? Met deze tips weet je wat je moet serveren in de eerste lentezon.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lilianne Van Neylen

    Tja, wat deze sommelier verkiest is in ieder geval niet mijn keuze. En dat is zeker niet de eerste keer. Probeer het uit en spreek dan je voorkeur uit!

  • Wim Kempeneers

    Snap niet dat mensen wijn gaan kopen in de supermarkt . Ik kan u zo een dozijn wijnen bezorgen tussen 5 en 10€ die super goed zijn en van kwaliteit 10 keer beter zijn voor dezelfde prijs van de supermarkt . Bijkbaar denken nog steeds veel mensen dat wijnen uit de gespecialiseerde zaken niet betaalbaar zijn. Niets is minder waar .

Lees meer