2
Siesta & Go

Beetje moe? In deze "nap bar" kan je een dutje doen

Een hele dag rondtrippen, een glaasje wijn bij de lunch en net iets te veel tapas: vakantie kan óók vermoeiend zijn, op een andere manier weliswaar. Zin om even de ogen te sluiten na een voormiddag citytrippen? In Madrid opende een "nap bar" waar je tussendoor een dutje kan doen. Ook bij ons in Brussel bestaat al een gelijkaardig initiatief.

Het hotel is net iets te ver wandelen, maar je zou wel even een powernapje kunnen gebruiken? In de net geopende 'dutjesbar' Siesta & Go in Madrid wordt die wens realiteit. Niet alleen kan je er een kop koffie drinken en de krant lezen, je kan ook een privé of gedeelde kamer huren per minuut of per uur. Voor een uurtje dutten op een stapelbed betaal je acht euro, een privékamer kost je veertien euro per uur. Inclusief propere bedlinnen en een wekdienst van het personeel als het tijd is om weer op te staan.

2
Siesta & Go

Even batterijen opladen

Zoek je het wat dichter bij huis? In het Brusselse PAUZzzz in de Belliardstrat kan je ook even de ogen toe doen. In die dutjesbar vind je zes individuele relaxatieruimtes, waar je behalve gewoon eventjes slapen nog extra services kan vragen, zoals massages of lichttherapie. Prijzen starten vanaf 7 euro per vijftien minuten, tot 25 euro voor een halfuur - afhankelijk van je noden. Slaap zacht!

Lees meer