Jens Johnsson/unsplash

Beste studentenjob van België? Word betaald om te paintballen, shoppen en wellnessen

Ben je nog op zoek naar een studentenjob voor deze zomer? Dan komt deze oproep waarschijnlijk net op het juiste moment! VakantieVeilingen.be zoekt samen met Bloovi Me een jobstudent om deze zomer de activiteiten van het veilingplatform te testen en dat dan nog eens betaald.

Stel je voor: maandag paintballen, dinsdag shoppen in het prachtige Londen, woensdag adrenalinekick in een pretpark, donderdag de Ourthe afvaren en vrijdag de week afsluiten met een dagje wellness. De vraag is natuurlijk: "Wie gaat dat betalen?" Vergeet dat laatste maar al snel, want voor één gelukkige student, is dit niet alleen gratis, hij/zij wordt zelfs betaald door VakantieVeilingen.be. 

VakantieVeilingen.be is een veilingplatform dat vakanties, uitstapjes en nog veel meer andere activiteiten veilt. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit goed is, zoekt VakantieVeilingen samen met Bloovi Me (een rekruteringsbureau gespecialiseerd in zoeken en plaatsen van digitaal talent) een jobstudent die een maand lang activiteiten kan uittesten.

Ben jij een echte social media-addict, heb je een rijbewijs en kan je jezelf redden in het Frans? Dan is dit misschien de vakantiejob waar je al verschillende zomers op zit te wachten. Meld je aan op zotstestudentenjobooit.be en post een filmpje op sociale media met de hashtag #zotstestudentenjob. 

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels

Lees meer