7 Spring collection
Hema Spring collection

De beste budgetstuks (onder de 50 €) om je interieur een lentetoets te geven

Kleine veranderingen geven je interieur al meteen een nieuw gevoel: een frisse plaid op de zetel, nieuwe kussens of een strategisch gekozen vaas met bloemen. Maar, zo'n stuk kan in interieurzaken een pak geld kosten. 50€ voor een zeepbakje? Deze budgetstuks doen hetzelfde, voor minder geld.

Frisse boeken

Met een boekenrek kan je veel kanten op, vul het niet alleen praktisch maar ook decoratief. Zoek je boeken uit op kleur en draai diegene met een mooie cover naar de leefruimte toe. Dit is een goedkope variant van de populaire vintagerekjes.

7 Wit rekje € 40 bij Hema
Hema Wit rekje € 40 bij Hema

Hang eens een plant

De trend om groen in huis te zetten, maar vooral ook te hangen is nog in volle gang. Een beetje 70's, maar zo leuk om van je huis een beetje een 'buitenhuis' te maken.

7 Hangend bloempotje € 12,99
IKEA Hangend bloempotje € 12,99

Pretty pastels

Plaids en kussens in frisse pasteltinten maken je zithoek zachter en lichter. Alsof het eerste lentezonnetje al in huis is...

7 Kussenhoes € 7 Hema
Hema Kussenhoes € 7 Hema

Een oriëntaals detail

Decoratie uit het Midden-Oosten is helemaal trendy. Voeg een detail toe voor een beetje vakantie in huis: een rieten opbergmand, een mat, een wanddecoratie.

7 Rieten opbergmand € 24,99
Casa Rieten opbergmand € 24,99

Spiegeltje, spiegeltje

Een spiegel hoort niet alleen in de badkamer, want het geeft een interessant perspectief aan je interieur. Mooi in de slaapkamer, in de dressing of in de gang boven een garderobekastje.

7 JUTTU spring
JUTTU JUTTU spring
7 Spiegel van HK Living € 48,95
JUTTU Spiegel van HK Living € 48,95

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Stan Vankoo

    Rommel in het kwadraat!

  • rudolf jacobs

    50 euro voor die brol,want dat is het toch of niet,kijk eens op het internet dieje brol is taiwanees en kost nauwelijks 3 euro wat een woekerprijzen zeg dank u laat de lente dan maar voorbij gaan de winter is ook goed haha

Lees meer