foto ter illustratie
unsplash foto ter illustratie

De moedervlek die vrouwen wereldwijd in de ban houdt: heb jij hem?

Een nieuwe week, een nieuwe hype die het internet in de ban houdt. Geen schoen of jurk die van kleur verandert, wel een moedervlek die iedereen lijkt te hebben. 

Twitteraar @aarynwhitley stuurde een tweet de wereld in waarin ze vier foto’s naast elkaar postte van vrouwen polsen. Niets al te bijzonder op het eerste zicht, maar ze stelde de vraag: “Dames, hebben jullie ook een moedervlek in het midden van jullie pols of is dit een mythe?” en niet veel later ging de bal aan het rollen. 

De tweet werd in twee weken tijd bijna 25.000 keer geretweet en 64.500 keer geliket. De vraag stelde zich dan ook meteen over de hele wereld: hebben alle vrouwen een moedervlek in het midden van hun pols? Op sociale media worden alvast heel wat bevestigende kiekjes gedeeld. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Koenraad Verstraeten

    Nog nooit bij stilgestaan, maar ja, hoor! Op de buitenkant van mijn linkerpols. Het kan en bestaat dus ook bij mannen. En wat nu??...

Lees meer