2
Relaxy

Een gratis dagje verwennerij in de wellness? Dat win je hier!

Genieten van een wellness aan een prijsje? Met unieke korting relaxen in de sauna? Van 21 april tot en met 14 mei verwent online platform Relaxy.be zijn bezoekers met haar allereerste Verwenweken. De Relaxy partners bieden unieke arrangementen met korting aan. En er is nog beter nieuws: Nina.be schenkt 3 volledige arrangementen gratis weg.

Tijdens de allereerste Relaxy Verwenweken, die lopen van 21 april tot en met 14 mei, bieden de Relaxy partners - publieke en privé sauna's - geweldige arrangementen en unieke kortingen aan. Wie graag een paar uur naar de sauna wil, kan dat voor een prijsje boeken. Maar ook unieke wellness arrangementen worden aan voordeelprijs aangeboden. Trakteer jezelf op me-time. Of - kleine tip - kies een mooi arrangement uit als moederdagcadeau.

WIN 3 Relaxy-arrangementen voor 2 personen ter waarde van 134 euro!

Nog beter dan korting scoren? Relaxy verwent in samenwerking met Nina.be haar lezers, en schenkt 3 pakketten ter waarde van 134 euro weg. Zo'n arrangement bestaat uit een volledige dag relaxen in de Thermen R in Roeselare (van 11u tot 22u), toegang tot alle wellnessfaciliteiten en een gratis deelname aan de opgietrituelen. Daar komt nog een antistressmassage bij van 25 minuten. Inclusief het gebruik van shampoo, douchegel en bodylotion. Badlinnen en slippers zijn niet inbegrepen. 

Zin gekregen in zo'n verwendagje? Doe dan mee met onze wedstrijd.

2
Relaxy

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels

Lees meer