Getty Images

Exclusief voor abonnees

Een pleidooi voor de staycation: blijf gewoon lekker thuis

Reizen voor de lol, en op vakantie gaan in het bijzonder, is zelden ergens goed voor. Sterker: er zijn heel veel redenen om thuis te blijven. Maak desnoods een reis door je eigen kamer, maar blijf vooral lekker thuis. Laat dit artikel je overtuigen.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Kayla Vangenechten

    In dit artikel wordt er van uit gegaan dat reizen synoniem is van met de wagen naar Zuid-Europa te gaan (zie warmte, belgische wegen, autopanne,...) Er zijn nog zoveel andere manieren van reizen. Dat hoeft niet altijd naar de zon te zijn (Ijsland bijvoorbeeld...) of met de wagen (fietsvakantie, cruise,...) Ongetwijfeld is er voor iedereen wel een ideale vakantie te vinden!

  • marie-claire de bosscher

    ik ga nooit op reis, omdat ik dat gewoon tijdverspilling en geldverspilling vind; ik voel me goed thuis, doe wat ik wil, wanneer ik wil en hoe ik wil; liefste wat ik doe is met computer bezig zijn en lezen, daar hoef ik niet voor op reis te gaan, af en toe met vrienden iets leuks doen en ik ben een zeer tevreden mens; wat moet ik nu elders gaan zoeken ?

Lees meer