thinkstock

Goedkoper op vakantie? Neckermann stunt met 7 gratis hotelovernachtingen

Goed nieuws voor de koopjesjagers onder de vakantiegangers: wie graag nog een ontspannende vakantie boekt maar daar liefst niet te veel voor neertelt, kan profiteren van de promotie waarbij de eerste 7 overnachtingen helemaal gratis en voor niets zijn.

Zo'n gratis hotelovernachtig is natuurlijk niet ongezien. Wél is het de eerste keer dat je een week lang in een hotelbed kan luieren zonder dat je die portefeuille moet bovenhalen. Met de stunt willen ze bij Neckermann vooral de Belgen aanmoedigen om eens iets vroeger op vakantie te trekken dan de traditionele zomermaanden. En de verlengde weekends zijn natuurlijk mooi meegenomen.

"De Belg hoeft eind mei en begin juni slechts 4 dagen verlof te nemen om 8 dagen op vakantie te gaan. Met dank aan het verlengde weekend van Hemelvaart en het pinksterweekend. Van ons krijgen ze er de 7 hotelovernachtingen gratis bij, waardoor ze alleen de vliegreis betalen. Met de uitgespaarde euro's kunnen ze nog extra excursies of een extra shoppingdag inlassen," aldus Franklin Braeckman, woordvoerder van Neckermann.

Profiteren van de promotie? Dan moet je snel zijn. Boeken kan tussen 1 en 8 mei voor een vliegvakantie in mei of juni. Vandaag zijn de filialen uiteraard gesloten, maar je kan wel al boeken via de website, telefoon of een chatsessie.

Lees meer