9
Getty Images

NINA’s weekendlist: onze 7 tips om er een topweekend van te maken

Nu we met z’n allen thuiszitten, is het vaak zoeken naar activiteiten om de verveling tegen te gaan. Wij selecteerden alvast onze beste tips om er een topweekend van te maken! Meer tips vind je onze thuisblijfgids.

1. JEZELF AFSLUITEN

9
rr

Even een me-momentje? Dat kan met de Club One. Goedgekeurd door dj’s als Armin van Buuren. Je kalibreert het geluid volgens je geslacht en leeftijd en er is geen lawaai van buitenaf.

249 euro, jbl.com

2. LUISTEREN

9
rr

Ze is al eens genomineerd voor een Oscar, maar de 23-jarige actrice Hailee Steinfeld doet het ook goed als zangeres. Haar nieuwe album Half Written Story grossiert in happy tunes.

o.a. via Spotify

3. VIRTUEEL REIZEN

9
rr

Als we dan toch niet op reis kunnen, is de Spaanse tv-serie The Pier een pleister op de wonde. Een vrouw sluit vriendschap met de minnares van haar vermoorde man, de Albufera-lagune fungeert als setting.

nu via canvas.be

4. SKATEBOARDEN

9
rr
9 64,95 euro, via lockwood-avenue.com
rr 64,95 euro, via lockwood-avenue.com

Je bent nooit te oud om iets nieuws te proberen. Laat je inspireren door de meisjes in de skaterreeks Betty (op Telenet Play en Play More).

5. ZOMEREN

9
rr

Je hoeft geen maand te wachten om in vakantiesfeer te raken. IKEA heeft een hele zomercollectie met veel aandacht voor het buitenleven.

Havsten € 215 ikea.be

6. CONSUMINDEREN

9
rr

Ecologisch(er) leven is niet altijd even makkelijk. In Het duurzame gezin toont de familie Sterck (alias ‘Sustainable Family’ op social media) hoe je voor een ­gezonde en groene levensstijl gaat.

24,99 euro, Manteau in de boekhandel

7. UITBREKEN

9
rr

De lockdown wakkerde creativiteit aan. Ook bij de Britse singer-songwriter Charli XCX. Tijdens de quarantaine maakte ze een heel album, met de hulp van haar fans. How I’m Feeling Now is een prachtig tijdsdocument.

o.a. via Spotify

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer