Bozar
AFP Bozar

Trek vanavond naar Brussel voor de Museum Night Fever

Vanavond houden 27 Brusselse musea de deuren extra lang open voor Museum Night Fever. Dit jaar blijven de musea open tot 2 uur 's nachts - een uur langer dan de vorige edities - en zijn er vijf nieuwe deelnemers.

Museum Night Fever vindt dit jaar al voor de elfde keer plaats. Grote Brusselse musea als BOZAR, het Paleis voor Schone Kunsten en het Stripmuseum nemen deel, maar dit jaar zijn er ook vijf nieuwe musea. Het gaat om D'Ieteren Gallery, het Museum van de Kruisboogschutters, de Allendezaal aan de ULB, het Huis van de Europese Geschiedenis en de GardeRobe MannekenPis. 

De 27 deelnemende musea zijn open van 19 uur zaterdagavond tot 2 uur 's nachts. Er rijden de hele avond gratis pendelbussen van de MIVB tussen de verschillende musea. Na afloop is er nog een afterparty in Zodiak, op de Kaasmarkt.

Tickets kosten tussen 11 en 23 euro. Vorig jaar trok Museum Night Fever 16.500 bezoekers.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Gijselaar

    Ik zou niet weten wat ik daar moest gaan zoeken,ik kom in geen getto.

  • Jan Boden

    's Avonds naar Broekzele ? Neen bedankt, we zijn ons leven nog niet moe.

Lees meer