2 Sebnem (24)
Tine Claerhout Sebnem (24)

VIDEO.“Gigi en Bella Hadid dragen mijn truien”: Jong talent in NINA

Knoop de namen van Sebnem, Stien, Anne-Laure, Nina en Maaike in de oren: van deze dames zullen we nóg horen. Ze zijn jong en hebben heel wat in hun mars.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Sebnem groeide op in Beringen, maar na de humaniora verhuisde ze naar Istanboel, met één doel voor ogen: álles over mode leren. “Ik volgde fashion, design en technologie en ook fashionmarketing en patroon. Ik was 22, had niks te verliezen, en creëerde een eerste collectie, in kleine aantallen. Op mijn eerste onlinecollectie kreeg ik veel goeie reacties. Al tamelijk snel gingen Gigi en Bella Hadid een aantal stuks van me dragen.” We gunnen je alvast een blik achter de schermen van de fotoshoot, het volledige artikel lees je morgen in NINA of op nina.be! 

Nog meer in NINA: 

- Koreaanse Beauty is trending

- Byebye roddelen

- Vlaamse topontwerper Glenn Martens

- Goedeles relatierecept

& nog veel meer! 

2
NINA

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frank Joos

    Maak een kledingstuk en er is ALTIJD iemand die het zal dragen hoor !!!!!

Lees meer