2 -
Getty Images -

Videovergadering saai? Jaag je collega’s de stuipen op het lijf met deze neptattoo’s

Geef maar toe: na een week of 10 in semi-lockdown zit de sleur er een beetje in. Een Netflix-marathon zegt je nog maar weinig en je haar heeft inmiddels al elke kleur van de regenboog gehad. 

Ondertussen overweeg je misschien drastischer dingen, zoals bijvoorbeeld... een tattoo? Wij raden je aan om die geniale (?) ingeving nog even te laten voor wat ze is en te gaan voor de iets minder permanente variant: de plaktattoo.

De tijd dat zo’n plaktattoo er nep uitzag is inmiddels al lang voorbij. De nieuwe generatie nepperds ziet er bijzonder realistisch uit, en jaagt gegarandeerd al wie niet tot je contactbubbel behoort de stuipen op het lijf. Want zeg nu zelf: jij zou ook behoorlijk schrikken wanneer je die goede vriend of vriendin plots op social media ziet passeren met een gigantsche getatoeëerde sleeve op de arm, niet?

Wij selecteerden alvast enkele van onze favorieten.

2 -
nina.be -

1. 14,95 euro bij Bol.com

2. 16,94 euro bij PenandPlant op Etsy.

3. 12,95 euro bij Bol.com

4. Vanaf 18,13 euro bij SeventhSkin op Etsy.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fantozzi Umberto

    Dit is toch veel beter dan die naald verminking tattoo's ? Dit blijft er misschien een tijd op, en als het er weer af is, heb je je huid terug, en kan je misschien weer eens iets anders zetten.. Lijkt mij leuker dan die vreselijke permanente tatoo's

Lees meer