Genkenaar Filip Boyen brengt al bijna 40 jaar door in een wereld van luxe, maar hij houdt de voetjes op de grond: "Ik kijk er altijd naar uit om gewoon thuis te zijn, en te koken voor mijn vrouw en kinderen."
Photo News Genkenaar Filip Boyen brengt al bijna 40 jaar door in een wereld van luxe, maar hij houdt de voetjes op de grond: "Ik kijk er altijd naar uit om gewoon thuis te zijn, en te koken voor mijn vrouw en kinderen."

Exclusief voor abonnees

Vlaming is CEO van 'Michelingids' voor luxehotels: “De butler die ziet dat mijn tandpasta bijna op is en voor nieuwe zorgt. Kijk, dát is service”

Het is de Michelingids van de luxehotels. 'Forbes Travel Guide' stuurt zijn 50 inspecteurs incognito de wereld rond op zoek naar de meest exclusieve plekjes om te overnachten. En aan het hoofd van die zoektocht naar perfectie staat een Belg: CEO Filip Boyen (61), ooit begonnen als eenvoudige commis in een restaurant. "Luxe gaat niet alleen over gouden kranen of 'infinity pools', het draait vooral om emotie. Service is kunst."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Hubert Van de Plas

    Michelingids dat die nog bestaat. Ik denk dat recensies op bv Google Maps of tripadvisor veel meer zeggen dan de mening van 1 persoon. Google sterren zijn de nieuwe michelinsterren.

  • Danny Yde

    yep, ook al voorgehad. Savonds nog gezien dak 340 euro in valies zat, dag later nog maar 300. Ook iemand gezien dak teveel bijhad en heeft mij ontlast !

Lees meer