Zo zal het zwembad van Aalst eruit zien.
Repro Rutger Lievens Zo zal het zwembad van Aalst eruit zien.

Nieuw zwembad krijgt vier glijbanen, samen 232 meter lang

Er komen maar liefst vier glijbanen in het nieuwe superzwembad dat de stad wil zetten. Samen zijn ze goed voor 232 meter glij- en plonsplezier.

De bouwaanvraag van het nieuwe zwembad wordt deze week ingediend door ontwikkelaar VITA-groep. "In het recreatieve gedeelte van het nieuwe zwembad komt er een glijbaan van 94 meter hoog. Je gaat erin op een toren die door het dak wordt gebouwd", aldus de VITA-groep. "Dan is er ook nog een glijbaan van 86 meter waarbij je in een band naar beneden kan glijden. De brede familieglijbaan is 17 meter lang. In de speelzone is er een glijbaanpark met 35 meter aan glijbanen", zegt de ontwikkelaar.

Eind 2021 zou het nieuwe recreatieve zwembad klaar zijn.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • johny goessens

    Alleen is er geen geld voor veilige voet- en fietspaden. Veilig thuis in een welvarende stad maar levensgevaarlijk als zwakke weggebruiker. De verloedering is onoverzichtelijk ! Pretigeprojecten alom. Enkel het Centrum wordt bediend.

Lees meer