De U17 van RWL SPORT
RV De U17 van RWL SPORT

U17 RWL Sport kampioen

De U17 van RWL Sport zijn kampioen in hun reeks. Ze hebben, na negen matchen, 25 punten verzameld. Eigenlijk liggen ze een straatlengte voor op de tweede, de Koninklijke Rode Duivels Zoutleeuw en VC Bekkevoort, die beide 18 punten verzamelden. In totaal wonnen de U17 8 wedstrijden. Eén keer speelden ze gelijk.

De trainers van dienst zijn Jimmy en Sven Milis. Afgevaardigde van de ploeg is Miguel Van den Eynde. De spelers die de kampioenstitel binnenhaalden zijn: Arne Sapion, Jari Milis, Robbe Milis, Tyler Allen, Thijs Van Gestel, Kenji De Keyser, Thomas Rabaut, Brend van Dijck, Jelle Van Attenhoven, Robin Patteet, Lennerd Buelens, Jasper Van den Eynde, Jef Bolle, Basile Richard en Kobe Vanooteghem.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer