De twintiger mocht het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in Antwerpen tijdelijk verlaten met een uitgaansvergunning, maar keerde niet terug.
Google De twintiger mocht het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in Antwerpen tijdelijk verlaten met een uitgaansvergunning, maar keerde niet terug.

Geïnterneerde die jonge vrouw zwaar toetakelde gevlucht uit naar psychiatrisch centrum

Een geïnterneerde die in het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in Antwerpen verbleef na een veroordeling voor zwaar geweld tegen een jonge vrouw in Mol, heeft daar begin april de benen genomen. De man is nog steeds spoorloos.

De 23-jarige Henri S. uit Herentals werd in 2016 door de rechter ontoerekeningsvatbaar verklaard, nadat hij een jaar eerder samen met een kompaan een jonge vrouw bijzonder zwaar gestampt en geslagen had en vervolgens beroofd. Zijn mededader kreeg een celstraf van 40 maanden, maar Henri S. werd geïnterneerd. 

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • william Masson

    Justitie is een klucht geworden dankzij Geens.

  • guido vermeyen

    Hoeveel keer heeft het gerecht nu al geblunderd op dat gebied, ik spreek nog niet van de rest...ze weten dat het kan mislopen en blijven ze volharden en telkens is het weer van dat.

Lees meer