Laura Carpels opent Club Lima op het Limaplein.
Foto Laenen Laura Carpels opent Club Lima op het Limaplein.

Nieuwe Club Lima wil volwassen publiek lokken

Op zaterdag 13 oktober opent Club Lima voor het eerst de deuren op het Limaplein op het Eilandje. Met toegankelijke deep house en een compleet nieuw interieur mikt de club op een volwassen publiek van 24-plussers.


Nog maar anderhalve maand geleden kreeg Laura Carpels, toen nog actief in club Roxy, van haar baas Tom Diels de sleutels van de voormalige Bar Helder. "Die club was enkel nog open één donderdag per maand en dat vonden we jammer voor zo'n mooi pand. Bovendien zijn er veel mensen in het Antwerpse nachtleven die een fijne houseclub met een volwassen publiek missen", zegt Laura. "Daarop hebben we zelf de mouwen opgerold om club Lima hier te bouwen." Eigenaars van de zaak zijn Sylvain Naets en Wim Van der Borght van de horecagroep Shrimp Tempura.


De club zal elke zaterdag open zijn en kan vierhonderd mensen ontvangen. De club trapt op openingsnacht 13 oktober meteen af met dj's Licious en Neon. Naast het vaste dj-team nodigen de jongens van Lima elke maand een gastdeejay uit. Op 20 oktober is dat The Magician, de Brusselse topdeejay. Wie er nog wil bij zijn, komt best stipt. De deuren gaan open om 23 uur. Op alle andere dagen is de club te huur voor privé-evenementen. (DILA)

Lees meer