Lokale Politie Antwerpen

Zwartwerker vlucht over de daken en bezeert zich aan dakgoot

De politie werd vrijdagnacht naar de Oude Koornmarkt geroepen, waar een man op het dak zat, die ook al een keer van het dak geschoven was. In zijn val had hij een deksteen en enkele dakpannen naar beneden in de Vlaaikensgang laten vallen. De politie kwam ter plaatse, maar kon de verdachte niet meteen vinden. Mogelijk was hij over de daken gevlucht en via een dakraam kunnen ontkomen. Uiteindelijk werd de man gevonden in de keuken van een restaurant onder een rek. Toen bleek dat de man geen inbreker was, maar een zwartwerker die aan een controle wilde ontkomen. Een ziekenwagen moest ook ter plaatse komen, want de zwartwerker was bij zijn halsbrekende toeren met een voet achter de dakgoot blijven hangen en had zich bezeerd.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • aaron aerts

    dat ze eens bij de herbalife clubs gaan controleren.

  • isabel da silva

    Mag men de term zwartwerker nog gebruiken ? Aangezien zwartepiet ook al nietmeer mag . Ik raad de ongelukkige direct aan een advocaat te nemen en klacht in te dienen bij UNIA . De mogelijke schadevergoeding zal in het wit worden uitbetaald .

Lees meer