Ook last van slechte huisvuilzakken?
harry goossens Ook last van slechte huisvuilzakken?

Kwaliteit huisvuilzakken moet beter: IVM zoekt oplossing

Assenede vraagt aan afvalintercommunale IVM om iets te doen aan de kwaliteit van de huisvuilzakken. Die laat te wensen over.

“De laatste weken bereikten ons verschillende klachten van inwoners omtrent de slechte kwaliteit van de restafvalzakken”, zegt burgemeester Philippe De Coninck (SamenPlus). “De huisvuilzakken zijn volgens verschillende inwoners van povere kwaliteit. Zo zijn ze erg dun en komen ze soms zelfs gescheurd van de rol. Dat is niet de bedoeling. Het probleem werd gemeld aan afvalintercommunale IVM. Op dit moment kijkt het de slechte rollen na om in de nabije toekomst verdere klachten te vermijden. Inwoners die een rol van slechte kwaliteit hebben, kunnen die binnenbrengen op het gemeentehuis. De rol wordt dan opgestuurd naar IVM voor controle. Ter compensatie voor het ongemak krijgt de burger onmiddellijk een nieuw rol mee naar huis.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer