Het cultureel centrum in de Pastoor de Katerstraat.
Ton Wiggenraad Het cultureel centrum in de Pastoor de Katerstraat.

Cultureel centrum Baarle start met filmaanbod voor kinderen

Het cultureel centrum van Baarle start eind deze maand met een nieuw initiatief. Het wil de kinderen een kwaliteitsvol filmaanbod aanbieden. 

“We gaan in samenwerking met Filmclub.be elke laatste woensdag van de maand in de Aula een filmvoorstelling organiseren”, zegt Wim Vervoort van CC Baarle. “We starten met Operation Arctic, een film van Grethe Bøe-Waal. Die gaat over een jong drietal dat door een dom toeval verdwaalt op een eiland in de poolzee. Een tweeling van acht en hun dertienjarige zus verbergen zich aan boord van een helikopter en blijven door omstandigheden alleen achter op een verlaten eiland in het Noordpoolgebied. Beren en sneeuwstormen zijn maar enkele van de bedreigingen op hun pad.”

Geïnteresseerde kleuters, kinderen en jongeren krijgen de mogelijkheid om lid te worden van De FilmClub op hun school of bij een andere deelnemende organisatie. De inkom bedraagt 2,5 euro. Daar zit ook een drankje en een zakje chips bij. 

Reserveren kan via info@ccbaarle.org of 013 507 82 33 of 014 699 326.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer