Ton Wiggenraad

Toeristisch seizoen opent met onthulling ‘enclavebord’

Het Cultureel Centrum en Toerisme Baarle openen samen het nieuwe toeristische seizoen op 28 april. Er is een streekmarkt, de inhuldiging van het eerste ‘Enclave Informatiepaneel’ en een kunstenaarsroute tussen de kerk en het CC.

De aftrap van het toeristisch seizoen wordt gegeven door Erik Van der Vloet en Nico Sommen, beiden schepen van Toerisme in Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. Zij zullen om 13 uur het allereerste van in totaal dertig informatieborden onthullen over elke enclave. Er wordt net als vorig jaar weer een streekmarkt met streekeigen producten georganiseerd, die deze keer uitgebreid is met een kunstmarkt in het kader van de week van amateurkunsten (WAK). Op deze markt staan mensen uit Baarle en omgeving met hun kunstwerken. De markt is bij de kerk en loopt vanaf de Singel tot in de Kerkstraat. Je kan genieten van een kunstenmarkt, van Museum in de straat oftewel kunstwerken achter de ramen van de buren en in de etalages van de winkels, de verschillende optredens en kijken naar de wasdraadkunst van de kinderen van de Baarlese scholen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer