Kylan (9) is de jongste deelnemer van The Voice Kids en zingt een liedje van André Hazes Jr.
Foto VTM Kylan (9) is de jongste deelnemer van The Voice Kids en zingt een liedje van André Hazes Jr.

Jongste deelnemer The Voice Kids heeft oude ziel

Kylan Van Den Berghe (9) uit Oedelem waagt op vrijdag zijn kans in de blind auditions van The Voice Kids op VTM. Hij is daarmee de jongste kandidaat van dit seizoen.

Opmerkelijk: Kylan zingt een liedje van André Hazes Jr. en is grote fan van de smartlap. De muziek van Christoff, André Hazes, Willy Sommers en Eddy Wally klinkt het vaakst uit zijn boxen.


"Ik zing heel graag op familiefeestjes", glimlacht Kylan, die in het vierde leerjaar van basisschool Ter Bunen in Oostveld in Oedelem zit. "Hij zingt al sinds het moment dat hij kon praten", vult papa David aan. "Zingen zit niet echt in de genen. Zijn broer Keane (14) is er bijvoorbeeld helemaal niet in geïnteresseerd." Maar Kylan heeft wel ambitie. "Het is wel mijn droom om er ooit iets mee te doen. Ik heb nog nooit zangles genomen. Dus het zou heel fijn zijn als er stoelen van coaches omdraaien. Dan kan ik eindelijk professionele begeleiding krijgen." Kylan hoopt dat hij gekozen wordt door Sean Dhondt. "Hij is van alle markten thuis", zegt Kylan. "Maar het belangrijkste is dat ik er plezier in heb. Dat zal niet mankeren."


(BHT)

Lees meer