Mozkito

Vier bestuurders kunnen boetes niet betalen

De politie heeft in Berlaar vier personenwagens in beslag genomen. Deze chauffeurs konden hun boetes niet betalen. De politiezone Berlaar-Nijlen voerde een controle-actie uit langs het Kardinaal Cardijnplein. Dit in samenwerking met de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën, Douane en Accijnzen. “De vier hadden enkele penale boetes open staan en konden de boete niet meteen betalen”, vertelt Kris Jacobs van de politiezone. De vier bestuurders moesten samen 14.766 euro n. Andere chauffeurs konden hun verkeersboetes wel meteen betalen. In totaal inde de politie meteen aan 5.234 euro.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddy De Vos

    Goed gewerkt! Ik heb echt bewondering voor onze politie! Het zijn de enige overheidswerknemers die hun job doen en zorgen voor onze veiligheid! Als ze niet kunnen betalen, gewoon een deurwaarder op hun dak sturen! Misschien dat men dan eindelijk eens normaal gaat rijden!

Lees meer