VIDEO. Bestuurder schuift met BMW onder oplegger

Op de E34 in Vrasene is dinsdagmiddag om iets voor half twee een spectaculair ongeval gebeurd. Net voor de afrit reed een BMW aan hoge snelheid achteraan in op een vrachtwagen die ongeveer 90 km/u reed op de rechtse rijstrook. De auto schoof met het motorblok volledig onder de oplegger. 

De bestuurder liep zware verwondingen op maar kon opmerkelijk genoeg wel nog op eigen kracht uit zijn wagen stappen. Hij werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht. De Poolse vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De voorkant van de BMW werd helemaal vernield. De impact was zelfs zo groot dat de trailer van de vrachtwagen volledig op de wagen rustte. De takeling van het voertuig vroeg dan ook heel wat tijd. Een gespecialiseerde bergingsfirma moest ter plaatse komen. Ook de brandweer had heel wat opkuiswerk, want over een afstand van meer dan 100 meter lag de weg bezaaid met brokstukken en olie. De rechterrijstrook in de rijrichting van Antwerpen was een tijdlang afgesloten voor het verkeer, wat tot een lang file leidde.

6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Johan Van de vootde

    Die BMW kan hij vergeten.

Lees meer