VIDEO. Bestuurder schuift met BMW onder oplegger

Op de E34 in Vrasene is dinsdagmiddag om iets voor half twee een spectaculair ongeval gebeurd. Net voor de afrit reed een BMW aan hoge snelheid achteraan in op een vrachtwagen die ongeveer 90 km/u reed op de rechtse rijstrook. De auto schoof met het motorblok volledig onder de oplegger. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De bestuurder liep zware verwondingen op maar kon opmerkelijk genoeg wel nog op eigen kracht uit zijn wagen stappen. Hij werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht. De Poolse vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De voorkant van de BMW werd helemaal vernield. De impact was zelfs zo groot dat de trailer van de vrachtwagen volledig op de wagen rustte. De takeling van het voertuig vroeg dan ook heel wat tijd. Een gespecialiseerde bergingsfirma moest ter plaatse komen. Ook de brandweer had heel wat opkuiswerk, want over een afstand van meer dan 100 meter lag de weg bezaaid met brokstukken en olie. De rechterrijstrook in de rijrichting van Antwerpen was een tijdlang afgesloten voor het verkeer, wat tot een lang file leidde.

6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer