3 De brandweer moest de rijbaan schoonspuiten nadat er brandstof was gelekt.
Kristof Pieters De brandweer moest de rijbaan schoonspuiten nadat er brandstof was gelekt.

Vrachtwagens botsen in Beverentunnel, geen gewonden maar veel hinder

In de Beverentunnel zijn donderdagmiddag twee vrachtwagens met elkaar in aanrijding gekomen. Er vielen geen gewonden maar de rijbaan was wel een hele tijd versperd, wat heel wat hinder met zich meebracht.

Een Bulgaarse trucker reed in de tunnel in op zijn Spaanse voorligger. Vooral de Bulgaarse vrachtwagen liep heel wat schade op. De weg was een tijdlang volledig versperd en er kwam brandstof op het wegdek terecht. De brandweer moest ter plaatse komen om de rijbaan vrij te maken. Gewonden vielen er niet, maar ondertussen stond het verkeer op nagenoeg alle belangrijke wegen in en rond de Waaslandhaven stil.

Het ongeval gebeurde trouwens in de nasleep van een ander ongeval in de Tijsmanstunnel. Daar deed zich een kop-staartaanrijding voor met drie vrachtwagens. Er waren donderdag ook verschillende ongevallen op de Antwerpse ring. Zowel op de E34 op de E17 en de E34 was het hierdoor lang aanschuiven. Ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna kreeg een autotransport motorpech waardoor het verkeer een hele tijd slechts over één rijstrook kon passeren.

3
Kristof Pieters
3
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer