Ook in de Kerkstraat komt er een voetgangerszone
Benny Proot Ook in de Kerkstraat komt er een voetgangerszone

Centrum van Blankenberge krijgt komende maanden voetgangerszones door werken en geplande events

Bij besluit van de burgemeester wordt vanaf vrijdag 03 mei, omwille van de werken in de Weststraat en de komende evenementen, in het centrum van Blankenberge, gedurende de maanden mei en juni, een voetgangerszone (met uitzondering voor fietsen) ingesteld van 10 uur tot 18 uur. Tijdens de maanden juli en augustus geldt de voetgangerszone van 10 uur tot 05 uur de volgende dag.

De voetgangerszone en bijgevolg het verkeersvrij centrum omvat volgende straten: Steenstraat, P. Devauxstraat (vanaf KBC), Kerkstraat, Molenstraat, Langestraat, Casinoplein, Vissersstraat, Bakkersstraat, Nieuwstraat en Breydelstraat. 

Wie al een doorgangskaart heeft aangevraagd voor de maanden juli en augustus, kan deze vanaf donderdag 02 mei om 8 uur ophalen op het politiecommissariaat. De kaart zal ook geldig zijn voor de maanden mei en juni. Wie nog geen doorgangskaart heeft aangevraagd, kan deze vanaf dezelfde datum aanvragen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer