De wagen was na de botsing met de tram klaar voor de schroothoop.
Marc De Roeck De wagen was na de botsing met de tram klaar voor de schroothoop.

Drie gewonden door knal tussen tram en wagen op Turnhoutsebaan

Op de Turnhoutsebaan zijn drie personen gewond geraakt nadat een personenwagen in de flank geraakt werd door een tram. De bestuurster van de wagen moest bevrijd worden door de brandweer. Ze werd afgevoerd met zware verwondingen.

Een personenwagen en een tram van vervoersmaatschappij De Lijn zijn maandagmiddag tegen elkaar gebotst op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. “De wagen sloeg linksaf en stak de tramsporen over”, weet Willem Migom van de lokale politie Antwerpen. “De bestuurster had de aankomende tram niet opgemerkt, die geen aanrijding meer kon voorkomen. De wagen werd in de flank geraakt. De bestuurster moest bevrijd worden door de brandweer en werd met zware verwondingen maar zonder levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.”

Twee passagiers in de wagen raakte lichtgewond. In de tram vielen geen gewonden. De Turnhoutsebaan was in beide richtingen afgezet terwijl de hulpdiensten hun werk deden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer