De zewerfvuilruimters bij de opgehaalde buit. "Het blijft dweilen met de kraan open", ondervinden ze.
Ronny De Coster De zewerfvuilruimters bij de opgehaalde buit. "Het blijft dweilen met de kraan open", ondervinden ze.

Zerfvuilruimers rapen weer een pak rommel op uit de bermen

Zwerfvuil rapen, dat blijft dweilen met de kraan open, zo ondervonden enkele Michelbekenaren die bermen gingen ruimen langs de Kraaiestee, Bieststraat, Hoogkouter, Bijstierstraat, Dompels, Terwalle, St-Apolloniaplein, de Sint-Apolloniastraat, Lepelstraat, Guido Gezellestraat en Meierij.

“Het resultaat is weer bedroevend. Gelukkig kunnen we gebruik maken van de bolderkar om de zakken vol zwerfvuil te vervoeren”, bedacht Marc, die samen met Jean-Paul , Yamilla, Marleen, Debby en Eran (6 jaar) de handen uit de mouwen stak.

“Onze volgende zwerfvuilactie vindt plaats op woensdag 7 november. We starten om 13.30 uur aan de kantine van voetbalclub Standaard Michelbeke. Ik doe een warme oproep aan de geïnteresseerden en vraag om me vooraf een seintje te geven”, zegt Marc De Pessemier. Hij is te berieken op het telefoonnummer 0494/05.69.74

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer