Illustratiebeeld
Mozkito Illustratiebeeld

Busverkeer in West-Vlaanderen zwaar verstoord door stiptheidsacties

Het busverkeer in West-Vlaanderen verloopt woensdagochtend bijzonder moeizaam door een onverwachte stiptheidsactie van de controleurs. 

De bussen zijn later uitgereden omdat ze werden tegengehouden door de stiptheidsacties. Dat zorgde al meteen voor heel wat vertragingen. Dat zal wellicht de hele voormiddag zo blijven. Door de acties vielen ook heel wat ritten weg, waardoor reizigers strandden aan de bushalte. In Kortrijk reden om 8 uur alle bussen opnieuw volgens de normale dienstverlening en was alle hinder achter de rug. De kusttram rijdt wél normaal en dat zal zo blijven. “Er is onvrede bij de controleurs, over interne wijzigingen. Maar deze actie komt onverwacht”, laat Inge Debruyne, woordvoerster van De Lijn, in een eerste reactie weten.

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • luc van zaelen

    Volgens de goed nieuwsshow van de directie "de lijn" zou er enkel onvrede zijn bij de controledienst van Vlaams - Brabant (Grimbergen)!!! Zo zie je maar...

  • leen hanssens

    Busje komt zo.

Lees meer