Politie Brussel.
Baert Marc Politie Brussel.

18-jarige verdachte opgepakt na home-invasion

Een oudere man werd afgelopen zaterdag het slachtoffer van een home-invasion in Sint-Lambrechts-Woluwe. De 18-jarige verdachte kon worden opgepakt.

In de anders rustige gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe vond zaterdagochtend een home-invasion plaats. Een oudere man werd aangevallen door de 18-jarige T.H. wanneer hij zijn huisdeur aan het Jean van Ryn binnenhof opende. De verdachte greep de man beet bij zijn gezicht en bedreigde het slachtoffer. Daarop drong hij de woning binnen en stal hij een GSM.

De lokale recherchedienst startte een onderzoek en slaagde erin de dader te identificeren. Een oplettende politieman van de politiezone Montgomery herkende de verdachte op straat, waarop die onmiddellijk werd ingerekend. De gestolen GSM werd teruggevonden en de verdachte werd ter beschikking gesteld van het parket. De onderzoeksrechter zal beslissen over zijn verdere aanhouding.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer