Graziella Zschalig met Nathalie Six van Villa Rozenrood.
Gudrun Steen Graziella Zschalig met Nathalie Six van Villa Rozenrood.

Acties Music For Life komen op gang

Studio Brussel start de week voor Kerstmis opnieuw met Music For Life. Ook in onze regio komen de initiatieven op gang. Graziella Zschalig uit Adinkerke organiseert zondag 20 december een markt met tombola in De Boare ten voordele van Villa Rozenrood.

"Dankzij de steun van veel handelaars kunnen we een tombola organiseren. Er vallen ook een pak waardebonnen te winnen. Verder staan er standjes met hapjes en drankjes en zelfgemaakte producten. De kerstman komt langs en kinderen kunnen zich in een creatief hoekje uitleven . De politie zet zijn tuimelwagen in de zaal."

Kerstmarkt Chiro Sjaloom

Er zijn ook nog andere acties voor Music For Life, zoals de kerstmarkt van Chiro Sjaloom in Izenberge op 19 december voor Make a Wish, een kaarsenverkoop in Koksijde voor vzw Met lege handen die ouders steunt die een pasgeboren kindje zijn verloren en de pop-upkerstmarkt in Merkem op 20 december voor vzw Matthijs in Ieper, een therapeutisch kinderdagverblijf. Check www.dewarmsteweek.stubru.be voor een overzicht van alle acties. (GUS)

Lees meer