2 Werken Marktlaan De Panne moeten eind maart klaar zijn. Die in de Meeuwenlaan zullen tot eind juni duren.
GUS Werken Marktlaan De Panne moeten eind maart klaar zijn. Die in de Meeuwenlaan zullen tot eind juni duren.

Kruispunt Meeuwenlaan-Demolderlaan deze week afgesloten

Van woensdag tot en met vrijdag zal het kruispunt Meeuwenlaan-Demolderlaan in het centrum van De Panne afgesloten zijn. Aannemer Vanlerberghe legt de riolen aan en moet de nieuwe hoofdriolering aansluiten op die van de Demolderlaan.

Vanaf vrijdagavond zal het kruispunt weer open zijn. De aannemer start volgende week met de huisaansluitingen van de riolen. De werken in het centrum van De Panne schieten goed op. “In de Marktlaan, tussen de Markt en de Barkenlaan, is aannemer Seru gestart met de bovenaanleg”, overloopt schepen van Openbare Werken Wim Janssens (ACT!E). “Vanaf volgende week dinsdag zal hij het kruispunt Markt-Meeuwenlaan-Marktlaan aanleggen. Vrijdag zal Eandis de nieuwe openbare verlichtingsplanen plaatsen in de Marktlaan. Bedoeling is om die straat te openen tegen 28 maart want dan vindt de wielerklassieker Driedaagse De Panne-Brugge plaats in onze gemeente. De Meeuwenlaan willen we tegen eind juni volledig afgewerkt hebben. Zowel de Meeuwen- als de Marktlaan zaten in één dossier met het Marktplein.”

Koninginnelaan en zijstraten

“Vandaag wordt het laatste stuk beton gegoten op het kruispunt Koninginnelaan-Meeuwenlaan”, vervolgt Janssens. “Pas vanaf maandag 25 februari kunnen we dat punt opnieuw openstellen. Het moet eerst uitharden. Nog vanaf 25 februari laten we de resterende rijweg verder uitbreken in het stuk Koninginnelaan tussen de Kunstenaarslaan en de Leopold II-laan. Ook de Leopold II-laan zelf zullen we heraanleggen. Als laatste werk in die periode starten we met de uitbraak van de voetpaden in de Clos Normandstraat en de Depagelaan. De Kunstenaarslaan laten we voorlopig ongemoeid.”

2 Werken Marktlaan De Panne moeten eind maart klaar zijn. Die in de Meeuwenlaan zullen tot eind juni duren.
GUS Werken Marktlaan De Panne moeten eind maart klaar zijn. Die in de Meeuwenlaan zullen tot eind juni duren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer