4 Artiestendag in De Panne trekt altijd veel volk
rv Artiestendag in De Panne trekt altijd veel volk

Kunstenaars gezocht voor eerste artiestendag op Lammetjesdag

De Artiestendag in De Panne is al jaren een traditie op de eerste zondag van augustus in het centrum van de kustgemeente. Voor het eerst wordt een editie georganiseerd op kinderboerderij Hoeve Paepehof in Adinkerke.

Zondag 10 maart vindt de jaarlijkse lammetjesdag plaats bij boer Andy Vandenbon op Hoeve Paepehof in de Veldstraat in Adinkerke. Standhouders zijn nog steeds welkom en ook wie kinderanimatie aanbiedt, mag een seintje geven bij boer Andy. Nieuw is de artiestendag. “Naast de versie tijdens de zomer in De Panne wilden we er ook één in Adinkerke”, zegt Norbert Dekimpe. “We werken samen met de kunsthappening KapSul van Wervik. Er zijn al ruim dertig kunstenaars ingeschreven maar ander creatief talent mag zich nog inschrijven. Disciplines die nu al aan bod komen zijn schilderkunst, houtbewerking, kaarten, keramiek en glasbewerking.” Wie wilt deelnemen aan de artiestendag in Adinkerke kan mailen naar artiestendag@hotmail.com of bel naar 0475 83 38 96. Standhouders voor de lammetjesdag kunnen zich melden via info@hoevepaepehof.be.

4 Het eerste lammetje is al geboren op Hoeve Paepehof
Facebook Het eerste lammetje is al geboren op Hoeve Paepehof
4 In navolging van De Panne krijgt straks ook Adinkerke zijn artiestendag
RV In navolging van De Panne krijgt straks ook Adinkerke zijn artiestendag
4 In navolging van De Panne krijgt straks ook Adinkerke zijn artiestendag
RV In navolging van De Panne krijgt straks ook Adinkerke zijn artiestendag

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer