Het vernieuwde Neos-bestuur De Panne-Adinkerke
Benny Proot Het vernieuwde Neos-bestuur De Panne-Adinkerke

Neos stelt nieuw bestuur voor

Voorzitster Danielle Wouters heeft het vernieuwde bestuur van de seniorenvereniging Neos De Panne-Adinkerke voorgesteld. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom.

Naast de voorzitster bestaat het bestuur van Neos De Panne-Adinkerke uit Betty Beerens, Agnes Coppin, Annick Vandenbilcke, penningmeester Christiane Decocq, secretaris Christine Verbeke, Wilfried Pollet, ondervoorzitster Gemma Dubois en Will Vansteene. Chantal Pierre ontbreekt op de foto. Donderdag 7 februari houdt Anne Provoost een lezing met als thema ‘Kinderen van de IJzer tijdens WOI’. Donderdag 7 maart is het tijd voor een dansnamiddag. Plaats van afspraak is telkens centrum De Boare op het Koningsplein om 14.30 uur.

Iedereen vanaf 55 jaar kan lid worden. Meer informatie krijg je van Christine Verbeke op 058/62.81.40 of via christine.verbeke@outlook.com.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer