2 Ook Movemint uit Deinze was vertegenwoordigd met een van haar leuke teambuildingsactiviteiten.
Anthony Statius Ook Movemint uit Deinze was vertegenwoordigd met een van haar leuke teambuildingsactiviteiten.

Duizendtal bezoekers op toerismebeurs in Brielpoort

De infodag voor groepsuitstappen van Toerisme Oost-Vlaanderen kende zaterdag een recordopkomst in de Brielpoort in Deinze. “We kregen zo’n duizend bezoekers over de vloer, dat is bijna het dubbele van vorig jaar”, zegt organisator Stijn Vandeplas.

Met 107 standhouders - er waren er 111 ingeschreven, maar er haakten enkele op het laatste moment af - was de zeventiende editie van de jaarlijkse infodag voor groepsuitstappen van Toerisme Oost-Vlaanderen al op voorhand een succes. Dit jaar kon iedereen voor toerismetips uit eigen streek terecht in de Brielpoort in Deinze. Bezoekers konden er inspiratie opdoen voor leuke uitstappen of ze konden op de streekproductenmarkt letterlijk proeven wat de streek te bieden heeft.

“Onze intensieve promotiecampagne heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen”, zegt Stijn Vandeplas. “Dit jaar hielden de standhouders ook voor het eerst een happy hour en dit lokte een massa volk over de middag, wanneer het normaal gezien altijd kalmer is. Ieder jaar verhuist de beurs naar een andere regio en voor de volgende editie komen we naar een locatie in de Vlaamse Ardennen.”

2 Een goedgevulde Brielpoort tijdens de infodag voor groepsuitstappen van Toerisme Oost-Vlaanderen.
Anthony Statius Een goedgevulde Brielpoort tijdens de infodag voor groepsuitstappen van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer