Biertjes, film en cupcakes voor het goede doel

In Dendermonde worden tijdens de kerstmarkt op zondag 13 december wafels en cupcakes verkocht ten voordele van kinderfonds De Tondeldoos.


In samenwerking met bakkerij Huize Van Langenhove worden op 18, 19 en 20 december brownies verkocht in het opvangcentrum van Avalon in de Broekstraat in Opstal. De opbrengst gaat naar de werking van Avalon voor personen met een handicap.


Een tweedehandsbeurs in Zaal 't Klokske langs de Pijnderslaan in Dendermonde, op zondag 13 december van 11 tot 18 uur, moet geld in het laatje brengen voor de Dendermondse vzw Vergeet De Kinderen. Zij zetten zich in voor kinderen van daklozen.


De leerlingenraad van het Sint-Vincentiuscollege van Buggenhout organiseert een filmavond om de examenperiode af te sluiten. Op woensdag 16 december is om 18 uur 'Achtste Groepers Huilen Niet' en om 20.15 uur 'Image' te zien. De opbrengst gaat integraal naar Eindelijk, een vzw die zich inzet voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel.


In Hamme worden snoepzakjes verkocht ten voordele van Kattenopvang Waasland


De bewoners van Leeuwerikenlaan 1 verkopen koekjes in de vorm van puzzelstukken ten voordele van de Vlaamse vereniging Autisme.


Wielerclub 't Schuimend Tandwiel uit Moerzeke verkoopt het boek '24 uur' ten voordele van Make A Wish.


Op zaterdag 12 december is er een dessertenbuffet tijdens de spaghettiavond in Huivelde. Het ingezamelde geld gaat naar Welzijnsschakels


Op zaterdag 12 en zondag 13 december is er discobowling bij Anglo Bowling in Hamme ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme.


Bikes en Mini Bikes De Bondt uit Hamme verkoopt vanaf 12 december tot 24 december snoepzakjes ten voordele van dierenrechtenorganisatie Bite Back vzw


Origo for Life verkoopt tijdens de Zeelse kerstmarkt op zondag 13 december handgemaakte hartjes en drank ten voordele van Artsen zonder Vakantie


Woon- en zorgcentrum De Meander uit Zele verkoopt doosjes en potjes die de bewoners zelf maakten ten voordele van Welzijnsschakels. Dat gebeurt op de kerstmarkt op zondag 13 december.


JC Juvenes uit Zele verkoopt zelfgemaakte spulletjes zoals kersenpittenkussens en koffietasjes ten voordele van Born in Africa


De leerlingen van OLVI-Pius X uit Zele verkopen zelfgebrouwen bier en voordele van Bednet op woensdag 16 en donderdag 17 december.


Finixa for Life verkoopt op vrijdag 18 december croques en drank ten voordele van Kinderkankerfonds op de kerstmarkt in Hamme.


Buitenschoolse opvang De Kiezel uit Hamme verkoopt noten voor mensen met kloten ten voordele van Zimba Kids. Noten kopen kan op vrijdag 18 december op de kerstmarkt. (DND/KDBB)

Lees meer