Geert De Rycke

BPost haalt hele resem brievenbussen weg

Bpost haalt ook in de regio, net als op heel wat andere plaatsen in Vlaanderen, een resem brievenbussen weg. Zo verdwijnt binnen afzienbare tijd de brievenbus aan de LeopoldII-laan in Dendermonde-centrum. Ook in de Dendermondse deelgemeenten sneuvelen postbussen. Het gaat om de brievenbussen in de Bakkerstraat, Grootzand en Zeelsebaan in Grembergen, de Fabrieksstraat, Hof ten Rode in Baasrode en de Zandstraat in Appels. In Schoonaarde verdwijnen de brievenbussen aan de Jozef De Troetselstraat, de Vrankrijkstraat en Moleneinde, in Oudegem aan de Oudegemsebaan en de Pastoor J. De Harduynstraat en in Sint-Gillis in de Serbosstraat en Sint-Gillislaan. Ook in Buggenhout sneuvelen er postbussen. Daar kunnen brieven niet meer gepost worden in de Eikendreef, Kerkstraat, Mosten en Otto De Maeyerstraat. In Lebbeke is dat het geval aan de Dries en het Klein Gent in Denderbelle en de Opwijksestraat en Grote Plaats in Lebbeke-centrum.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Van der Poten

    En waar moeten de mensen van Denderbelle nu hun brieven posten? Er zou toch wel minimum 1 brievenbus moeten blijven bestaan ! ! ! Het is een schande dat we onze auto moeten nemen om een brief te gaan posten in een naburige gemeente. Als ze daar ook al niet worden weggenomen ! Jan Van der Poten

  • Hilde Neirynck

    Begrijpelijk dat mensen geen brieven meer sturen. Bpost smijt z'n eigen ruiten in

Lees meer