Beeld ter illustratie.
iStock Beeld ter illustratie.

Inbrekers slaan toe in Pijnderslaan en Rootjensweg

De politie van Dendermonde heeft op 31 oktober en 1 november twee inbraken vastgesteld in Dendermonde. De eerste inbraak vond plaats bij bewoners in de Pijnderslaan die op reis zijn. De daders verschaften zich toegang via het raam aan de zijkant van de woning. Alles werd volledig doorzocht. Het is niet duidelijk wat er gestolen werd.

De tweede inbraak vond plaats in de Rootjensweg. Ook daar werd toegang verkregen tot de woning via het raam aan de zijkant. Ook hier werd niet meteen opgemerkt wat er gestolen werd. De politie schakelde het labo in bij beide woningen om te kijken of er vingerafdrukken of bewijsmateriaal werd achtergelaten. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Yasin El Morabet

    Nu kunnen ze het wel de labo inschakelen maar toen er bij mij werd ingebroken konden ze dat niet terwijl er duidelijk vingerafdrukken te zien was

Lees meer