Mobiele speelpleinwerking komt naar je toe

De mobiele speelpleinwerking Vollen Bak van Dendermonde blijft nog tot het einde van deze zomervakantie actief. Monitoren trekken met een bakfiets vol spelmateriaal naar speelpleintjes in verschillende wijken. Daar mogen alle kinderen meespelen. Op het programma staan onder andere vrij spelen en ravotten, knutselen, waterspelletjes en zoveel meer.


Vandaag, woensdag 23 augustus, strijkt speelpleinwerking Vollen Bak neer op het pleintje in de Serbosstraat in de Boonwijk in Sint-Gillis. De mobiele speelpleinwerking is daar ook nog eens te gast op woensdag 30 augustus.


Op vrijdag 25 augustus en donderdag 31 augustus zijn de monitoren met hun bakfiets te vinden op het pleintje aan het Sas, in de Sint-Jorisgilde in Dendermonde-centrum.


En op maandag 28 en dinsdag 29 augustus tot slot kan er gespeeld worden op respectievelijk het speelplein aan de Posthoornstraat in de wijk Keur en het speelplein aan de Vijverstraat in de Donkwijk. Speelpleinwerking Vollen Bak is telkens te gast van 13.30 tot 16 uur. Meespelen is gratis. Meer informatie over het initiatief op het gsm-nummer 0488/67.51.13. (DND)

Lees meer