De schade aan beide voertuigen was groot na de klap.
Koen Baten De schade aan beide voertuigen was groot na de klap.

Zware kop-staartbotsing op Ooibrug in Dendermonde

Op de Ooibrug in Dendermonde gebeurde een stevige kop-staart aanrijding in de richting van Dendermonde. Een Volkswagen reed er in op een Audi die stond aan te schuiven in de file voor de verkeerslichten aan de Noordlaan. Vermoedelijk merkte de Volkswagen de file te laat op en reed de bestuurder er met hoge snelheid op in. De schade aan beide voertuigen was enorm. Vermoedelijk zijn beide voertuigen rijp voor de schroothoop. De brandweer van Dendermonde kwam ook ter plaatse om het wegdek te reinigen. De politie van Dendermonde deed de nodige vaststellingen. Bij het ongeval vielen geen gewonden. Er is een lichte verkeershinder richting Dendermonde op dit moment. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Thierry Vansweevelt

    Al goed dat de audi niet het kruispunt opgeduwd werd, want als er dan net een vrachtwagen komt... heel gevaarlijke brug!

Lees meer