In de woning van Anouschka L. in Wakken brak donderdag brand uit, terwijl haar 12-jarige zoon en 13-jarige dochter alleen thuis waren.
Alexander Haezebrouck In de woning van Anouschka L. in Wakken brak donderdag brand uit, terwijl haar 12-jarige zoon en 13-jarige dochter alleen thuis waren.

Moeder die haar tienerdochter en -zoon dagen alleen achterliet terug thuis

Mama Anouschka L. uit Wakken is sinds vrijdagvoormiddag terug in het land, nadat donderdag brand was uitgebroken in haar woning. Haar 13-jarige dochter en 12-jarige zoon verbleven sinds woensdag alleen in het huis omdat zij drie dagen samen met haar vriend, die vrachtwagenchauffeur is, in Duitsland vertoefde. 

Op het moment van de brand, die in de garage uitbrak, was enkel het meisje aanwezig in het huis. Zij kon ontkomen, maar werd met rookintoxicatie afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ze ook de nacht doorbracht. De woning is onbewoonbaar verklaard. Haar broertje werd opgevangen in het begeleidingstehuis Oranjehuis in Kortrijk. Het meisje werd vrijdagmorgen ook naar daar gebracht. Vrijdagmorgen kwam hun moeder dus terug van haar tripje, in de tuin vond ze ook één van hun honden terug die sinds de brand spoorloos was. 

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Veerle Hertens

    On verantwoordelijke moeder

  • Norbert Thieren

    Reizen een ziekte waardoor veel dieren en zelfs eigen kinderen voor gedumpt worden.

Lees meer