My Sweet Sixteen op Uilefeesten

De Uilefeesten zijn dit weekend aan hun 16de editie toe en daarom is het thema toepasselijk genoeg 'My Sweet Sixteen'. Belangrijker dan het thema dit jaar is dat het feest terug naar zijn roots gaat. Dat betekent dat de feesten opnieuw plaatsvinden in de omgeving van zaal Pax in de Brouwerijstraat.

"De gezelligheid van de beginjaren heeft bij veel mensen een onuitwisbare indruk nagelaten", zegt Geert Colpaert. "In het kader van 'less is more' is er op zaterdag 20 augustus ook geen eetfestijn, maar kan iedereen kiezen tussen braadworsten of pasta met verschillende sauzen. Op voorhand kaarten kopen, hoeft dus niet.

Familiefietstocht

Andere toppers die dag zijn de familiefietstocht die om 14.30 uur start, het fietscafé, een optreden van coverband Royalty Busters en 's avonds de My Sweet Sixteen-fuif met dj Woestie. Ook nu weer kan je er met je eigen tent kamperen of in een caravan dutten. Reserveren kan op info@uilefeesten.be." Op zondag 21 augustus is er vanaf 8 uur een rommelmarkt en is er een dag vol kinderactiviteiten, van een rommelzoektocht en stoepkrijttekeningwedstrijd tot een speelbus en springkastelen. Op de middag is er het aperitiefconcert Yivie in't Echt en is er een kampioenschap Bubble Scocer. Meer info via www.uilefeesten.be (VDI)

Lees meer