DIEST-Kiwani's schenkt fluovestjes aan schoolkinderen
Bollen DIEST-Kiwani's schenkt fluovestjes aan schoolkinderen

2700 fluohesjes voor schoolkinderen

De Kiwani's Diest hebben hun internationale slogan  "Serving the children of the world" ook effectief omgezet in de praktijk. De serviceclub schenkte maar liefst 2700 fluohesjes aan de lagere- en kleuterscholen van Diest. De kinderen zullen die dragen tijdens iedere buitenactiviteit van de school.

Francis Beeris van Kiwani's Diest : "We organiseren zeer veel activiteiten om de leefomstandigheden van kinderen veiliger en comfortabeler te maken. Verkeersveiligheid is een belangrijke bekommernis in. Vandaar deze schenking.”

Met de fluovestjes willen ze niet enkel bijdragen aan de veiligheid voor de kinderen, de bedoeling was tegelijkertijd om hun Oranjestad wat eer aan te doen. "We hadden oranje hesjes besteld maar de leverancier heeft de verkeerde kleur geleverd. Misschien moeten we eens met de stad Geel gaan praten.” lacht Francis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer