Man bevredigt zichzelf in bushokje De Lijn

Een 34-jarige Diksmuideling riskeert 8 maanden cel omdat hij zichzelf bevredigde… in het bushokje met zijn neus tegen de dienstverlening van De Lijn gedrukt. 

K. was op 26 januari vorig jaar eigenlijk naar een jongedame aan het gluren die op de bus aan het wachten was. Om zo onopvallend mogelijk met zichzelf te kunnen spelen deed hij alsof hij de dienstregeling aandachtig aan het bestuderen was. “En dat op een ijskoude dag vorig jaar. Je moet nogal werk gehad hebben”, schertste de procureur. De jonge vrouw had na verloop van tijd gezien waarmee K. bezig was en verwittigde de buschauffeur, die de politie inschakelde. Die pakte K. op. “Ik heb een seksueel probleem, daar werk ik aan. Ik raak snel opgewonden. Maar als kind ben ik misbruikt geweest en daar heb ik het nog steeds moeilijk mee. Ik ben ervoor in behandeling. Ik schaam me diep over de feiten”, klonk het. De vrouw eist 350 euro morele schadevergoeding. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronny Cuypers

    350 euro? Zoveel vragen ze zelfs in de rosse buurt niet. En dat voor meer dan gluren alleen.

  • Robert DE REU

    Het blijft natuurlijk nog altijd zedenschennis, maar er gebeuren toch ergere dingen voor mijn part een paar maanden voorwaardelijk en een paar 100 Euro boete moet toch zeker volstaan. Het meisje dat 350 Euro schadevergoeding vraagt vindt ik er over.

Lees meer