Google

Jong muzikaal talent krijgt podium in Sint-Antoniuskerk

De aperitiefconcerten voor jonge muzikanten in de Sint-Antoniuskerk zijn weer van start gegaan. Na de aftrap afgelopen zondag volgen er nog twee concerten in februari en maart.

Ook dit jaar organiseert Edegemse Concerten opnieuw zogenoemde aperitiefconcerten voor jonge muzikanten in de Sint-Antoniuskerk. “Veelbelovende muzikanten aan de drempel van een professionele carrière krijgen een plaats op ons podium”, klinkt het bij de Edegemse Cultuurdienst. “De organisatie biedt een gevarieerd programma, zowel op het vlak van muziek- als instrumentkeuze. Zorg dat je er als eerste bij bent op de muzikale zondagen om de enthousiaste muzikanten te ontdekken. Een voormiddag horen, zien en een glaasje drinken achteraf.”

De concertenreeks ging afgelopen zondag van start. Er volgt nog een conert op 24 februari en 31 maart in de Sint-Antoniuskerk op de hoek van de Strijdersstraat met de Drie Eikenstraat. Kinderen onder twaalf jaar mogen gratis binnen, de rest betaalt vijf euro. Reserveren hoeft niet.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer