Mariah Carey op Instagram.
Instagram Mariah Carey op Instagram.

“Zet die kerstploat af!”: inwoners van winkelstraten in Eeklo zijn Mariah Carey en co kotsbeu en vragen verse muziek

De inwoners van de winkelstraten van Eeklo zijn de kerstmuziek in hun straat kotsbeu. Goed nieuws: dit weekend wordt een ander plaatje opgezet.

Eeklo fleurt de winkelstraten zoals Boelare en Markt tussen 10 en 18 uur op met leuke muziek door de boxen. Al weken wordt daar kerstmuziek gedraaid. Op Facebook merken enkele inwoners van de winkelstraten op dat ze ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey en ‘Last Christmas’ van Wham ondertussen kotsbeu zijn. “Wij horen nog steeds de hele dag door ‘All I want for Christmas’ door de luidsprekers galmen”, klinkt het. “Wordt het geen tijd om een ander muziekje op te zetten? Om het met de woorden van een partijvoorzitter te zeggen: ‘Zet die ploat af!!!’’.

Schepen van Lokale Economie Christophe De Waele (Open Vld) belooft beterschap. “De stad stuurt die muziek inderdaad aan. Vanaf dit weekend schakelen we over naar een ander thema, en mag de kerstmuziek weer voor maanden de kast in”, zegt De Waele.

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Delafontaine

    't is een leuke bimbo maar dat liedje zijn we tegen midden januari wel beu gehoord.

  • Guy muis

    geef ze een gasboete voor lawaai haha ik heb er ook één gekregen omdat mijn autoradio over dag te hard stond!

Lees meer