De moderne Sint-Jozefkerk wordt omgebouwd tot een kinderopvang.
Joeri Seymortier De moderne Sint-Jozefkerk wordt omgebouwd tot een kinderopvang.

Verbouwing Sint-Jozefkerk van binnen zien? Vrijdagavond krijg je rondleiding

De stad Eeklo geeft op vrijdag 15 maart om 19 uur een informatieavond over de verbouwing van de Sint-Jozefkerk naar een kinderopvang.

Momenteel wordt volop geklopt en getimmerd in de voormalige Sint-Jozefkerk in de Abdijstraat in Eeklo. Tegen de zomer moet daar de nieuwe kinderopvang komen. “Er wordt vrijdagavond een rondleiding gehouden in de voormalige Sint-Jozefkerk, die nu omgebouwd wordt tot kinderopvang”, zegt schepen van Kinderopvang Ann Van den Driessche (Open Vld). “Vrijdagavond willen we iedereen de plannen voorleggen. Er is ook een inspraakmoment waarbij de buurt haar visie kan geven over de inrichting van de omgeving. De infoavond vindt plaats in het parochiaal centrum in de Abdijstraat.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer