Ivo De Baets werd voor het laatst gezien aan het station in Sleidinge.
Federale Politie Ivo De Baets werd voor het laatst gezien aan het station in Sleidinge.

Ivo De Baets (47) al vijf dagen spoorloos

Nadat hij vijf dagen geleden voor het laatste gezien werd aan het treinstation in de Weststraat in Sleidinge, is van de 47-jarige Ivo De Baets geen spoor meer.

De Federale Politie en het parket Oost-Vlaanderen verspreidden een opsporingsbericht naar aanleiding van de verdwijning. Aan Ivo vragen ze om iets van zich te laten horen om zo zijn naasten gerust te stellen.

Ivo is tussen 1 meter 75 en 1 meter 80 lang en normaal gebouwd. Hij heeft donkerbruin, halflang krullend haar en een baard, bruine ogen en een bril met een zwart montuur. Het is niet geweten welke kledij hij droeg op het moment van de verdwijning, maar volgens zijn naasten draagt hij vaak een jeans of een werkbroek met een sweater.

Wie meer informatie heeft over de verdwijning kan de politie contacteren op het nummer 0800 30 300.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer