Voorzitter Pierre Penninck met achter hem bestuursleden Kristof Blomme, Sandy De Poortere, Lien Van De Putte en Karel Hubau.
Ronny De Coster Voorzitter Pierre Penninck met achter hem bestuursleden Kristof Blomme, Sandy De Poortere, Lien Van De Putte en Karel Hubau.

Pierre Penninck is nieuwe voorzitter van Gavere Durft

Gavere Durft heeft een nieuw partijbestuur verkozen. Pierre Penninck (63) wordt de nieuwe voorzitter. Hij volgt Isabelle Tuypens uit Dikkelvenne op.

Pierre Penninck is gewezen zelfstandige marketing consultant en gewezen zelfstandig journalist. Hij was bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen voor het eerst kandidaat en werd tot gemeenteraadslid verkozen.

In het partijbestuur van Gavere Durft wordt hij bijgestaan door ondervoorzitter Kristof Blomme (42) uit Vurste, secretaris Sandy De Poortere (41) uit Asper en penningmeester Lien Van De Putte (37) uit Vurste. Ook Karel Hubau (64) uit Asper maakt als fractieleider van Gavere Durft/N-VA en als stichter van Gavere Durft ook deel uit van het kernbestuur.

Betere communicatie

“Met ons nieuwe bestuur willen we extra accenten leggen met en visie en een passie voor Gavere. Werkkracht, dossierkennis, inwonersservice, teamspirit en respect voor elkaar moeten de sleutelcriteria blijven. En we doen er goed aan om nog communicatiever te worden naar de buitenwereld”, gelooft de nieuwe voorzitter.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer